Карижинський
НВК
 
П`ятниця, 29.03.2024, 01:16
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Нац-пат. виховання


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Вересень » 3 » «Дзвоник гостинно запрошує в клас»
23:04
«Дзвоник гостинно запрошує в клас»

Першого вересня просторе шкільне подвіря розквітло від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх квітів. День знань – справжнє всенародне свято мудрості, доброти й людяності. Розпочинається новий навчальний рік, який завжди означає відкриття нової осяйної дороги – дороги до знань, до нових звершень.  Особливо важливим буде цей рік для наших випускників-девятикласників, яким незабаром доведеться обирати свій шлях у житті. Але не менш важливим він буде для маленької першокласниці Анцут Вероніки, яка вперше ступила на незвіданий шлях.

З вітальною промовою виступив директор школи А. К. Назаров. Він побажав усім присутнім міцного здоровя, успіхів у навчанні та праці, зазначив, що в школі створено всі умови для навчання та виховання дітей, висловив вдячність батькам за те, що допомагали коштами та брали участь у ремонті класних приміщень.

Існує добра традиція: у святкові дні відзначати тих, хто своєю працею досяг найкращих успіхів. За підсумками  минулого навчального року чотири учні школи,Валерія Дячок, Роман Стадник, Олександр Шадура та Віталій Адамчук,отримали Похвальні листи.   Грамоту за сумлінну працю  отримав вчитель трудового навчання М.Т.Анцут…. Хоча в школі навчається невелика кількість дітей, проте учні вибороли друге місце в районній спартакіаді серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів.

А хіба буває свято без гостей та подарунків? До школи в цей чудовий день завітали директор центру соціальних служб для сімї, дітей та молоді Любов Вікторівна Возна та голова партії «Молоді регіони» Михайло Леонідович Коваль.

На свято завітали й незвичайні гості : це Королева знань та Навчальний рік,який мандрувати звик. Вони побажали всім наснаги, добрих успіхів й відваги, а для вчителів – терпіння, щастя, творчого горіння,зручних  розкладів уроків , працьовитих і вдячних учнів!  

                    

                    

                                                        

Переглядів: 568 | Додав: Тарнавський | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Корисні лінки
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz