Карижинський
НВК
 
Вівторок, 23.04.2024, 16:40
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Нац-пат. виховання


Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 63
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Головна » 2013 » Березень » 7 » Святкування 8 Березня
23:52
Святкування 8 Березня
      7 березня в Карижинській школі проходило свято. Діти подарували його всім жінкам – мамам, бабусям, сестричкам. Словами привітання розпочала захід  Морозовська Ольга Павлівна і запросила всіх присутніх  в гості до казки «Мамина вишня в саду». Звучала музика, один за одним юні актори розкривали глядачам сюжет драматичного і водночас цікавого, не позбавленого тонкого гумору дійства. 

      Козак Іван Дуб (Бучуляк Володя), прогнав сільську ворожку Горпину (Онофрійчук Дарина), а вона вирішила йому помститися, ще й шинкар (Адамчук Віталій) приєднався і взявся їй допомагати. 

Головну роль Ганусі виконувала Дячок Валерія. ЇЇ героїня, взнавши, що маму зачаклувала зла ворожка, перетворивши на вишню, вирушила на ярмарок, щоб відшукати чарівне зілля, розтопити чари і оживити матусю. 

     Ярмарок видався веселим. Закликали покупців торговці, рекламуючи різноманітний товар: глечики, бочки, підкови, чоботи. Розважали глядачів цигани: співали, ворожили, торгували. Танцював Бурий Ведмідь. Цікаві ігри провела Адамчук Лариса Павлівна. Зустрілися на ярмарку дві кумоньки Мотря та Хвеська.

      Звичайно, не обійшлося без дива: з’явився чарівний Дух Оселі, чарівними виявилися Золоті Воли, вони затанцювали танок під музику «Ти ж мене підманула», а в кінці казки ще й заговорили. Балакучим став і Бурий Ведмідь.

     Як і у кожній казці,   добро перемогло зло: «Упали дитячі сльози на сиру землю, на крону, на вишневе гілля, розтопили люті чари, ожила матінка, розправила свої стомлені плечі, вдихнула на повні груди, повернулася до своїх дітей, до чоловіка, додому здоровою і щасливою.»

  Кубріцька Ірина прочитала вірш «Мамина вишня в саду», роль Матері-вишні виконала Дудка Анжела.

  В кінці свята діти вітали рідних: дарували їм листівки, усмішки, теплі слова, а Матус Юля виконала пісню «Мама».

Подарувавши своїм матусям і бабусям хвилини радості, діти подякували їм за за любов і ласку, за тепло і недоспані ночі, за всю доброту, за "пісню, залишену в спадок".

   

     


Переглядів: 640 | Додав: Саврій | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Корисні лінки
Друзі сайту
Copyright MyCorp © 2024Створити безкоштовний сайт на uCoz